Verdere mogelijkheden

Stress, slapeloosheid, slechte concentratie, vermoeidheid

Veel mensen hebben door allerlei oorzaken last van stress. Een beetje stress is niet erg, sterker nog: het is een verdedigingsmechanisme  van je lichaam. Maar door te veel stress raken mensen uit balans. Vermoeidheid, het niet meer zien zitten, een depressie of burn out zelfs liggen op de loer. Met kinesiologie brengen we de rust terug in je lijf. Dit kan o.a. door meridianen (energiebanen) in je lichaam weer in balans te brengen. Ook leer ik je simpele oefeningen die je zelf kunt doen ter ontspanning. Verder mag je van mij adviezen verwachten waardoor je zelf de regie over je lijf en leven makkelijker oppakt. Dat geeft vaak ook meer energie!

Veel mensen weten wel dat het een vicieuze cirkel is: veel stress levert slaapproblemen op.  Daardoor ben je overdag vermoeid en kunt je slecht  concentreren. Die vicieuze cirkel gaan we doorbreken door gericht te kijken wat de oorzaak is van deze problemen en die oorzaak aan te pakken. 

Slecht slapen kan ook andere oorzaken hebben zoals bijvoorbeeld een dysbiose in de darmen, of een energetische disbalans op organen. Door spiertesten komt dat snel in beeld. In dat geval werken we gericht aan het herstel van de energie of aan een betere darmflora. Met iedere stap die we nemen zul je merken dat je energie toeneemt en je klachten verminderen. Daardoor kun je weer het leven leiden dat je wilt, zonder beperkingen.

Hoofdpijn en migraine

Wanneer je iedere dag opstaat met hoofdpijn en naar bed gaat met nog hevigere hoofdpijn … Wanneer je bijna wekelijks een hele strip paracetamol of ibuprofen wegwerkt om te kunnen functioneren op je werk of thuis … Wanneer je in het weekeinde, nét als er leuke dingen op het programma staan, geveld wordt door migraine … Het lijkt uitzichtloos, maar het is echt mogelijk om hier vanaf te komen. We zoeken uit wat voor jou persoonlijk werkt: voedingsadviezen, allergie eliminatie, stress release, het gebruik van supplementen, lymfedrainage, energetische massage – voor iedereen is er wel een mogelijkheid om klachten aanzienlijk te verminderen. 

Op de pagina met klantervaringen vind je diverse persoonlijke verhalen.

Scheefstand, scoliose, lordose

De meeste mensen zijn niet helemaal symmetrisch. Dat is op zich geen probleem tot er klachten ontstaan: knieproblemen, rugpijn, pijn in nek en schouders, hoofdpijn. Al deze klachten kunnen een andere oorzaak hebben maar het kan zeker zinnig zijn om te kijken of er dan sprake is van asymmetrie. Op verschillende manieren kunnen we hier aan werken: met Quantum Touch® of met de Dorn-Breuss techniek. De resultaten zijn eenvoudig te bereiken en  vaak verbluffend efficiënt. 


Voor de QT behandeling

Na de QT behandeling
WhatsApp chat