Allergievrij leven is mogelijk!

Veilig en pijnloos bevrijd van allergieën

Met allergie-eliminatie therapie kan je lichaam allergieën of intoleranties op een veilige en pijnloze manier overwinnen. De techniek is ook geschikt voor baby’s en kinderen of mensen die bang zijn voor prikken e.d. Bij baby’s en jonge kinderen test ik via een tussenpersoon, meestal één van de ouders. Wanneer er medische onderzoeken zijn geweest, of door eigen ervaring, weten we vaak al welke allergieën of intoleranties er spelen. Door een eenvoudige spiertest kan ik ook verder onderzoeken, op basis van jouw eigen verhaal, wat er mogelijk nog een rol speelt bij jouw klachten. Dat kan ook een indicatie zijn van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn om van je klachten verlost te worden.

Veilig, effectief en duurzaam

Een allergie-eliminatie behandeling heeft voordelen ten opzichte van een behandeling door allergoloog of huisarts. Het is volkomen pijnloos—geen bloedafname, krasjestest of plakkers op je huid met alle vervelende reacties. Geen maandenlang eliminatiedieet om erachter te komen welke voedingsallergieën je hebt. Vanaf de allereerste behandeling kun je vrij zijn van de aangepakte allergie! Hierdoor herstelt je immuunsysteem zich en wordt steeds sterker, waardoor je mogelijk minder op andere allergenen reageert.
De behandeling is veilig, effectief en duurzaam. Na de behandeling kan het zijn dat je een allergeen tijdelijk dient te vermijden. Daarna kun je er over het algemeen mee in contact komen zonder nare reacties. Eventueel is er een nabehandeling nodig. Ook leer ik je de technieken om zelf je allergie of intolerantie aan te pakken.

Na de behandeling van een voedselallergie worden voedingsstoffen als vitamines of mineralen weer goed opgenomen. Dit zorgt ervoor dat je je snel weer fitter voelt. Ook kan ik testen of het nuttig is om supplementen te nemen om bepaalde voedingsstoffen sneller aan te vullen of om je lichaam sneller te ontgiften. Je krijgt voedings- of leefstijltips om verdere klachten te voorkomen.

WhatsApp chat