Ellij Rooijakkers


Gespecialiseerd in de eliminatie van alle allergieën, ook zeer ernstige allergieën;
en in de behandeling van kleine kinderen en baby’s.

Geboren in 1959, ervaringsdeskundige op het gebied van vele allergieën, vermoeidheid en migraine.


Voor mijn eigen uitgebreide lijst met allergieën heb ik jarenlang allerlei specialisten geraadpleegd. Ik kreeg medicijnen voorgeschreven die steeds zwaarder werden en steeds minder bleken te helpen. Ook had ik vaak migraine en hoofdpijn en was eigenlijk altijd moe. Een lange zoektocht naar een betere gezondheid voerde langs diverse therapieën die in meer of mindere mate hielpen. In 2008 kwam ik in aanraking met allergie-eliminatie. Daardoor ben ik zelf van al mijn klachten verlost! In die tijd was ik al bezig met een opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Natuurlijk wilde ik allergie-eliminatie toevoegen aan de technieken die ik gebruik in de praktijk. 


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut HBO-gediplomeerd

Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk. Naast natuurgeneeskunde heb ik diverse andere opleidingen gevolgd. Ook heb ik speciale scholingen gehad voor het elimineren van zeer ernstige allergieën zoals voor pinda’s of wespen. Ik ben gespecialiseerd in allergie-eliminatie bij kleine kinderen en baby’s. Het werken met kleine kinderen vind ik fantastisch leuk. Als docent in het middelbaar onderwijs heb ik jarenlange ervaring met pubers, coaching en leer- en gedragsstoornissen.

Ik ben volledig gediplomeerd Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut met Plato HBO Medische Basiskennis en Psychosociale basiskennis. Als geregistreerd CAT Complementair therapeut level 5, voldoe ik aan alle wettelijke eisen waaronder de wet Wkkgz.
In mijn praktijk werk ik met verschillende technieken: Quantum Touch®, Quantum Allergy®, Touch for Health®, Totaal Balans, NAET, Total Reset, Dorn-Breuss massage, Lymfedrainage methode Vodder, BrainGym®, etc.

Verder ben ik orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur. Daarbij kijken we naar een gezondheidsklacht en zoeken naar mogelijkheden om die klacht te verlichten of te laten verdwijnen.  Daarvoor krijg je van mij voedingsadviezen en/of ondersteuning met supplementen. In combinatie met de andere mogelijkheden is er bijna altijd verbetering mogelijk.

Ik geef geen 13 in het dozijn oplossingen maar zoek gericht mét jou naar wat in jouw persoonlijke situatie werkt .


Je bent van harte welkom in de praktijk,

Ellij Rooijakkers
WhatsApp chat