Ron

Vorig jaar ben ik gescheiden; ik moest verhuizen en opnieuw beginnen, alles opnieuw uitvinden. Ik miste mijn kinderen, mijn oude omgeving, mijn rondje lopen met de hond, van alles eigenlijk. Ik kon slecht alleen thuis zijn en als ik vrij was kon je me in de sportschool vinden.
Toen kreeg ik allerlei vage klachten: wazig zien, hoofdpijn, exzeem, pijn in mijn benen en ik ging slecht slapen. Daardoor was ik overdag bekaf en ging het op mijn werk ook niet lekker. De huisarts wist het ook niet en wilde een pilletje voorschrijven om beter te slapen en dat was het dan. Volgens hem was het stress na de scheiding.

Iemand raadde mij Elly aan. Bij de kennismaking klikte het en Elly heeft mij meteen wat oefeningen gegeven om beter te kunnen slapen. De oefeningen zijn super simpel en makkelijk vol te houden, zeker als het werkt. Het exzeem speelde nog op, maar daar was met een paar behandelingen een grote verbetering in te zien. Het is ongelooflijk hoe simpel de behandelingen zijn. Als ze mijn hoofd vasthield, voelde ik de spanning gewoon weg gaan en de hoofdpijn verminderen. Als je goed geslapen hebt ziet de wereld er toch anders uit.

Elly geeft ook tips over voeding en zo; als man alleen wilde ik nogal eens in de sportschool blijven hangen en daar wat vage dingen eten. Door haar adviezen let ik beter op mijn eten en ik voel me er ook beter bij, energieker. Misschien was ik zonder de behandelingen ook wel opgeknapt, dat is nooit te zeggen, maar ik weet gewoon dat de behandelingen me veel goed gedaan hebben. Ron

WhatsApp chat