Louise

Buikpijn en hooikoorts

Buikpijn, verkouden, loopneus, diarree, misselijk, krampen noem maar op, deze kwaaltjes hoorde allemaal bij mij. Ik werd er zo moe van, altijd oppassen met eten, want van melkproducten kreeg ik krampen. De zomermaanden waren ook een ramp, niezen, verkouden, hoofdpijn. Elke dag pilletjes slikken was ik beu.

Tijdens mijn lunchpauze op het werk bladerde ik door een tijdschrift. Een artikel viel meteen op: ‘Bevrijd van allergieën met kinesiologie’! Dit was iets voor mij! Aandachtig las ik het artikel en het was net alsof ik mijn eigen verhaal aan het lezen was. Op internet ging ik zoeken naar meer informatie en behandelingen van kinesiologie. Al snel kwam ik bij Ellij Rooijakkers uit Tilburg terecht. Op de ‘behandeltafel’ van Ellij hoefde ik niet veel te vertellen over mijn kwaaltjes. Zij voelde via mijn hand en arm wat er ‘aan de hand’ was. En wat nog mooier was, zij herstelde ter plekke een aantal blokkades in mijn energiebanensysteem die bepaalde klachten veroorzaakte. Regelmatig tijdens de behandelingen begonnen mijn darmen lawaai te maken, er werd dus echt iets met me gedaan. Tevens voelde ik me altijd heel ontspannen. Tijdens elke sessie werd een probleemgebied van mij aangepakt en het resultaat voelde ik al na een dag. Elke keer was ik weer verbaasd over wat de behandeling opleverde.
Het hooikoorts seizoen is toch al in volle gang, maar heb nog geen zakdoekje gebruikt om mijn traanogen of loopneus te stoppen. Melk, kwark en room staan weer op mijn menu.

Mijn klachten zijn weg, ik voel me fitter, energieker en fijner, daar doe ik het voor! Ellij bedankt voor alles!
Louise

WhatsApp chat