Elly

Ik was vorige week door mijn rug gegaan, aan de rechterkant. Vanmiddag verergerde dat na een autorit. Ik liep krom als een oud vrouwtje. Ellij ging me energetisch behandelen; ik was benieuwd. Ze ging op een krukje naast me staan en hield haar handen aan weerskanten van mijn hoofd. Wat er toen gebeurde was heel apart: mijn lichaam bewoog alle kanten op alsof ik bestuurd werd, en ik deed niets! Mijn voeten stonden stil maar mijn lichaam zwabberde heen en weer. Later plaatste Ellij haar handen op verscheidene andere plekken (naar beneden toe) waar hetzelfde gebeurde. Langzamerhand werden bewegingen minder, er kwam wat meer evenwicht. Tijdens de behandeling merkte ik al dat ik voorzichtig rechtop kon staan. Fijn! Daarna legde ze nog een “energetisch verbandje” aan; beveiliging voor een aantal dagen.

Update: Twee weken later meldt Elly dat ze de dag na de behandeling ‘s ochtends nog wat stijfheid voelde, maar gedurende de dag trok dat weg. Ze heeft nu al twee weken geen last van haar rug.

Een Quantum Touch behandeling

Dit is hoe een Quantum Touch behandeling er uit kán zien. Ik ging op een krukje naast Elly staan omdat zij heel lang is, zoals je op de video kunt zien. Met mijn handen “run” ik energie die ervoor zorgt dat het lichaam zijn eigen balans opnieuw vindt. Dat veroorzaakt het “zwabberen” dat je ziet. Een heel apart gevoel inderdaad! Ik beweeg met haar mee. Tenslotte heb ik in gedachten een soort elastisch steuntje aangelegd dat de behandeling een aantal dagen kan verlengen.

WhatsApp chat