Adrie

Al jaren heb ik last van zware vermoeidheid, hoofdpijn en een ingewikkelde voedselallergie. Aan dit laatste wilde ik gaan werken omdat het mij erg beperkte in mijn leven. Altijd moest ik eten meenemen als ik ergens naar toeging, want wat ik wel mocht was meestal niet voorhanden.
Waarom kinesiologie? Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat ik met mijn zintuigen kan waarnemen. Door mijn kleine energiehuishouding moet het gemakkelijk zijn en niet veel energie kosten. Wat had ik er voor nodig, discipline en bewustzijn. Wat kreeg ik? Heel veel aandacht en meedenken in mogelijke oplossingen. Alle mogelijke aanwijzingen van mijn kant werden onderzocht en aangevuld uit de kennis en ervaring van Ellij. Ook opgelopen tekorten in vitaminen en mineralen werden onderzocht en aangevuld.
Resultaat: ik kan alles weer eten zonder dat ik ziek word. Ik moet het weer langzaam opbouwen, want als je 8 jaar geen slagroom hebt gegeten moet je niet een dikke magnum gaan eten.
Verder ben ik beter gaan slapen, heb ik bij tijden meer energie en minder hoofdpijn.
Verwacht geen wonderen, maar het heeft meer bereik dan je aanvankelijk zou denken. Je hoeft er echt niet in te geloven, maar je moet wel toe zijn aan een verandering.
Ellij bedankt!!

WhatsApp chat