Disclaimer, zorgverzekeraars en wettelijke voorwaarden

Een natuurgeneeskundig therapeut stelt geen diagnose in de medische zin van het woord. Voor een consult raad ik aan om de eigen huisarts of specialist te raadplegen. Het is nooit de bedoeling dat je stopt met eventuele medicatie of behandelingen zonder overleg met de arts of specialist.

De informatie op deze website is op geen enkele manier bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. De  therapeut kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet inroepen of niet opvolgen van deskundig medisch advies. De therapeut heeft een inspanningsverplichting maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden als het resultaat anders is dan verwacht.  

Vergoeding door zorgverzekeraars

Geregistreerd CAT Vergoedbaar senior therapeut/Complementair Kwaliteitstherapeut  
Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer er een aanvullende verzekering is afgesloten.  Zie hiervoor https://kwaliteitstherapeuten.nl/
Dat geldt alleen voor de behandelcodes: 
24002 Kinesiologie
24513 Lichaamsgerichte Psychotherapie.  

Vraag bij twijfel ALTIJD na bij de eigen zorgverzekeraar!

O.A. CZ-groep, Zilveren Kruis Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, Univé, Anderzorg en Azivo, de Coöperatie VGZ (IZ, IZA, Zekur), Aevitea, PMA, ONVZ en Promovendum vergoeden (één van) bovenstaande behandelcodes. Vergoedingen zijn niet van invloed op het eigen risico. 

Wettelijke voorwaarden

BTW-id NL001488649B66 
CAT therapeuten nummer CM2743-22-10-19
RBCZ licentienummer 200027R
Kamer van Koophandel Tilburg, 17253921

Ik voldoe aan de beroepscode van de beroepsvereniging en alle wettelijk vereiste voorwaarden. Dat zijn o.a. wet WGBO, AVG en Wkkgz. Verder val ik als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).  GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. 

Voor alle links en informatie over bovenstaande, kijk op de pagina Links en Downloads.  Daar staan ook een behandelovereenkomst volwassenen en kinderen, de algemene voorwaarden, de privacy verklaring.  

WhatsApp chat