Disclaimer, zorgverzekeraars en wettelijke voorwaarden

Een natuurgeneeskundig therapeut stelt geen diagnose in de medische zin van het woord. Voor een consult raad ik aan om de eigen huisarts of specialist te raadplegen. Het is nooit de bedoeling dat je stopt met eventuele medicatie of behandelingen zonder overleg met de arts of specialist.

De informatie op deze website is op geen enkele manier bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. De  therapeut kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet inroepen of niet opvolgen van deskundig medisch advies. De therapeut heeft een inspanningsverplichting maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden als het resultaat anders is dan verwacht.  

Vergoeding door zorgverzekeraars

Geregistreerd CAT complementair level 5 therapeut.  
Dat wil zeggen dat de consulten (gedeeltelijk) vergoed worden wanneer er een aanvullende verzekering is afgesloten. Dat geldt voor de behandelcodes: 
24002 Kinesiologie
24513 Lichaamsgerichte Psychotherapie.  

De CZ-groep, Zilveren Kruis, Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, Univé, Anderzorg en Azivo, de Coöperatie VGZ (IZ, IZA, Zekur), Aevitea, PMA, ONVZ en Promovendum vergoeden (één van) bovenstaande behandelcodes. 

Vergoedingen zijn niet van invloed op het eigen risico. 

Wettelijke voorwaarden

BTW-id NL001488649B66 
AGB zorgverleners code 90-046495, AGB praktijkcode 90-055119
CAT therapeuten nummer CM2743-22-10-19, level 5 therapeut
RBCZ licentienummer 200027R
Kamer van Koophandel Tilburg, 17253921

Ik voldoe aan de beroepscode van de beroepsvereniging CAT en alle wettelijk vereiste voorwaarden. Dat zijn o.a. wet WGBO en AVG. Klik hier voor de privacyverklaring.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).  GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.  Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.gatgeschillen.nl/

WhatsApp chat