Disclaimer, zorgverzekeraars en wettelijke voorwaarden

Een natuurgeneeskundig therapeut stelt geen diagnose in de medische zin van het woord. Voor een consult raad ik aan om de eigen huisarts of specialist te raadplegen. Het is nooit de bedoeling dat je stopt met eventuele medicatie of behandelingen zonder overleg met de arts of specialist.

De informatie op deze website is op geen enkele manier bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. De  therapeut kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet inroepen of niet opvolgen van deskundig medisch advies. De therapeut heeft een inspanningsverplichting maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden als het resultaat anders is dan verwacht.  

Vergoeding door zorgverzekeraars

Aangesloten bij de Beroepsorganisatie Complementair Kwaliteits therapeuten  (CAT)
Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer er een aanvullende verzekering is afgesloten.  Vergoedingen zijn niet van invloed op het eigen risico. 

Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed; dat geldt voor de behandelcodes: 
24002 Kinesiologie
24513 Lichaamsgerichte Psychotherapie.  

Zie voor een overzicht:  https://kwaliteitstherapeuten.nl/
en/of https://www.catvergoedbaar.nl

Vraag bij twijfel ALTIJD na bij de eigen zorgverzekeraar!

Wettelijke voorwaarden

Ik voldoe aan de beroepscode van de beroepsvereniging en alle wettelijk vereiste voorwaarden. Dat zijn o.a. wet WGBO, AVG en Wkkgz.
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode, klacht- en tuchtregeling van Kwaliteitstherapeuten.nl, GAT. 
GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Op de pagina Downloads  vindt u de behandelovereenkomst volwassenen en kinderen, de algemene voorwaarden en de AVG privacy verklaring.  

WhatsApp chat