We zijn weer begonnen!

Na een heerlijke vakantie in Nederland ben ik deze week weer begonnen. Wij hebben 3 weken gefietst. Ja, ook toen het zo heet was. Het is voor veel mensen onvoorstelbaar, maar voor mij werkt het fantastisch ontspannend. ’s Ochtends pak je je tentje in, je ontbijt en je begint te fietsen. Behalve over het doel dat je die dag wilt halen hoef je nergens over na te denken. Je komt vanzelf op de meest bijzondere plaatsen en bent de hele dag buiten in de natuur. ’s Avonds zet je je tentje weer ergens anders op. Je ontmoet de meest uiteenlopende en interessante mensen; aardig, gastvrij, belangstellend en behulpzaam.

En dan nu weer aan het werk. Ofschoon het woord “werken” voor mij niet helemaal de lading dekt van dat wat er allemaal gebeurt in de praktijk. Dat gaat over interactie, het zelfgenezend vermogen activeren, coaching, leefstijl -adviezen, praten over gezonde voeding, etc. En er wordt hier veel gelachen!

De resultaten zijn bijzonder. Of het nu gaat om buikklachten, eczeem, angsten, hoofdpijn, vermoeidheid, burn out, depressie – praktisch iedereen ervaart een grote mate van verlichting van de klachten. Het belangrijkste: je leert hoe je zelf je klachten onder controle kunt krijgen en houden. Zoals een klant het verwoordde: “Eindelijk heb ik het gevoel dat ik weer de baas over mijn lijf en leven ben.”

Bakje doen in het meest Oostelijke puntje van Nederland, Nieuw Statenzijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat