De praktijk is ONLINE OPEN

Beste mensen,
Vanaf 6 april is mijn praktijk ONLINE OPEN!

Vanaf die datum kun je bij mij terecht voor afspraken ONLINE. Heb je dat nog nooit gedaan? Misschien komt het je zweverig voor? Ik heb er al aardig wat ervaring mee. Ik kan je verzekeren: het werkt, gewoon, thuis, vanuit je veilige omgeving. Meerdere mensen hebben dit zo al ervaren.
We kunnen allergieën behandelen zoals hooikoorts en ik kan je leren hoe je je immuunsysteem op simpele wijze versterkt. Het werkt voor pijn en misschien in deze spannende tijden voor jou nog belangrijker: we kunnen emoties, angst en spanningen aanpakken.

Komend weekeinde ga ik me er nog meer in verdiepen!
Wil je meer weten? Een afspraak maken? Neem contact op via de knop op deze pagina, telefonisch of via kinetil@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat