Corona maatregelen

Bij contactberoepen waar de 1,5 meter afstand niet aangehouden kan worden is het verplicht om mondkapjes te dragen. Dit geldt zowel voor de klant als voor de therapeut. Iedereen is intussen goed op de hoogte van de basismaatregelen. Toch wil ik benadrukken: blijf thuis bij klachten! Je mag zonder financiële consequenties een afspraak tot op de dag zelf annuleren.

BLIJF GEZOND!

“Omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid vóór en tijdens de behandeling. Neemt u even de tijd om deze te lezen!

  • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan. Eventueel kan ik vlak voor de daadwerkelijke afspraak dit checken om te zien of er iets is veranderd;
  • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Na overleg kunt u met hooikoortsklachten wel naar de praktijk komen. Tot nader order worden annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, u niet in rekening gebracht.

Tijdens het consult;
1. Geef geen handen;
2. Volg de aanbevelingen van het RIVM op;
3. Het toilet liever niet gebruiken en handen wassen na toiletbezoek (indien toegestaan);
4. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte;
5. Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas;
6. Kom op tijd maar niet te vroeg op uw afspraak;
7. Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar en andere mensen;
8. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw elleboog;
9. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel;
10. Betaal met pin of eventueel met een betaalverzoek;
11. Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal;

Disclaimer
Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans bestaan, hoe gering ook, dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.”

WhatsApp chat